Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مديرعامل شرکت سپرده گذاري مرکزي اوراق بهادار و تسويه وجوه در همايش بزرگ ناشران اوراق بهادار خدمات نوين اين شرکت را در چند بخش تشريح کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، حسين فهيمي اظهارداشت: شرکت سپرده گذاري مرکزي با تغيير در رويکردها به ارائه خدمات جديد و نوين روي آورده است. وي ادامه داد: در اين راستا، دو سامانه «دانا» و «سجام» در راستاي تسهيل ارائه خدمات به شرکت ها و ناشران و همچنين عموم سهامداران بازار سرمايه راه‌اندازي شده و توسعه پيدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جزييات سامانه «دانا»
مديرعامل شرکت سپرده گذاري مرکزي درخصوص سامانه «دانا» اظهارداشت: «دانا» يک مکانيزم بسيار مطمئن براي ناشران است. به عبارتي ديگر، اين سامانه کانالي امن، با حفظ محرمانه بودن اطلاعات، به تنها درگاه ارتباطي ميان سمات و ناشران تبديل خواهد شد.
فهيمي درتشريح دومين سامانه جديد شرکت سپرده گذاري مرکزي گفت: «سجام»، سامانه اي زيرساختي و پيش‌زمينه ارايه انبوهي از خدمات ارزش افزوده به سهامداران و درمجموع کل بازار سرمايه است.
شفاف سازي بازار سرمايه
وي افزود: اين سامانه مي تواند در شفاف سازي بازار سرمايه نقش بسيار مهمي داشته باشد. «سجام» اين امکان را فراهم مي کند که ناشران تنها يک بار فرم هاي لازم را کامل کرده و احراز هويت شوند. بنابراين فرد ثبت نام کننده به تمام خدمات و نهادهاي بازار سرمايه دسترسي خواهد داشت و ديگر نياز به ثبت نام دوباره ندارد.
مديرعامل سمات شرايط استفاده از خدمات ويژه سجام را اينچنين برشمرد: براي خدمات به سهامداران درنخستين گام، ناشر مي تواند شرکت تحت مديريت خود را در اين سامانه ثبت نام کند. اگر تعداد ثبت نام کننده ها به عدد قابل قبولي برسد، خدمات ويژه اي به آن شرکت ارائه مي دهد.
برگزاري مجامع الکترونيک
موضوع بعدي که فهيمي به آن اشاره کرد در زمينه برگزاري مجامع الکترونيک بود. وي در اين خصوص افزود: شرکت سپرده گذاري مرکزي در يکسال اخير تلاش هاي بسياري داشته است تا زيرساخت هاي لازم براي برگزاري مجامع الکترونيک را آماده کند.
اين مقام مسئول در ادامه بيان کرد: برگزاري مجامع الکترونيک علاوه بر اينکه مزاياي بسياري براي ناشران دارد، سهولت فعاليت سهامداران را نيز در پي دارد. فهيمي گفت : با برنامه ريزي هاي صورت گرفته در سال هاي آتي، برگزاري مجامع الکترونيک جاي مجامع فعلي را مي گيرد و هزينه برگزاري مجامع تا حد قابل توجهي کاسته مي شود. از سوي ديگر سهامداران مي توانند به صورت آنلاين در راي گيري هاي مجامع شرکت کنند و از جزيي ترين عملکرد شرکت ها مطلع شوند.
حفاظت از حقوق سهامداران
مديرعامل سمات درپايان بيان کرد: شرکت سپرده گذاري مرکزي همواره درتلاش است تا از حقوق سهامداران حفاظت کرده و شرايط سرمايه گذاري را تا حد زيادي تسهيل بخشد. همچنين با برنامه هاي در دست اجرا، بسياري از فرايند براي ناشران درمدت کوتاهي صورت مي گيرد که اين موضوع نيز مي تواند بازار سرمايه را جذاب تر کند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۰۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد

اکبر ابدالی گفت: پروانه‌های صادر شده در بخش تولیدی و خدمات فنی به تعداد یک هزار و ۸۵۷ فقره با سرمایه گذاری پنج هزار و ۵۷۱ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ نفر و همچنین در بخش توزیعی و خدماتی به تعداد سه‌هزار و ۷۸۴ مورد با سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۹ هزار و ۴۶۰ نفر بوده‌است.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  با اشاره به سایر فعالیت‌های انجام شده در حوزه اصناف استان طی سال گذشته نیز افزود: در سال ۱۴۰۲، ۱۹ انتخابات صنفی در استان قم برگزار و مسئولان اتحادیه‌ها تعیین شدند، همچنین در این مدت با تشکیل جلسات کارشناسی در خصوص قیمت گذاری ۲۲ قلم کالا اقدام لازم صورت گرفت.

او در ادامه گفت: سال گذشته ۵۷۹ متقاضی دریافت تسهیلات در بخش اصناف استان به مبلغ یک‌هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال در قالب تسهیلات رونق تولید، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و سایر موارد به بانک‌های عامل معرفی شدند.

گفتنی است مسئولان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم از عموم مردم استان درخواست کردند که هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، عرضه خارج از شبکه و دیگر تخلفات صنفی را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.۱۲۴.ir اعلام نمایند.

همچنین از مردم خواسته شده‌است به فراخوان ثبت نام ناظران افتخاری به آدرس http://B ۲ n.ir/Nazerqom مراجعه و ثبت نام نمایند.

براساس آخرین پایش صورت گرفته، ۴۰ هزار پروانه کسب در قم موجود می‌باشد که ۱۶ هزار مورد آن در بخش تولیدی و خدمات فنی و ۲۴ هزار مورد آن در بخش توزیعی و خدماتی است.

اصناف در قم به دلیل موقعیت خاص زائرپذیری این استان و اهمیت بخش خدمات در آن، جایگاه ویژه‌ای دارند و در همین راستا اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم همکاری گسترده‌ای با فعالان بخش اصناف استان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی