Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نايب رئيس هيأت مديره و مديرعامل بيمه دانا با تاکيد بر نقش و تاثير صنعت بيمه بر بازار مالي کشور گفت: تجربه دنيا بيانگر آنست که بخش بيمه به مثابه بخشي از صنعت مالي، بايد رابطه متقابل و صحيحي با کل بازار سرمايه برقرار کند. اين رابطه از دو مجرا برقرار مي‌شود؛ ازيک طرف توسعه فعاليت هاي بيمه‌اي ، به بازار سرمايه کارآمد نيازمند است و از طرف ديگر رشد بازار سرمايه در گرو نقش فعال صنعت بيمه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نايب رئيس هيأت مديره و مديرعامل بيمه دانا با تاکيد بر نقش و تاثير صنعت بيمه بر بازار مالي کشور گفت: تجربه دنيا بيانگر آنست که بخش بيمه به مثابه بخشي از صنعت مالي، بايد رابطه متقابل و صحيحي با کل بازار سرمايه برقرار کند. اين رابطه از دو مجرا برقرار مي‌شود؛ ازيک طرف توسعه فعاليت هاي بيمه‌اي ، به بازار سرمايه کارآمد نيازمند است و از طرف ديگر رشد بازار سرمايه در گرو نقش فعال صنعت بيمه است.
به گزارش شارا به نقل از روابط عمومي بيمه دانا، دکتر ابراهيم کاردگر در گفتگويي اظهار داشت: روند همگرايي دو رکن بازار اصلي نظام مالي، يعني بازار بيمه و سرمايه، کاملا ملموس است. نقش بيمه زندگي به عنوان پايگاه تأمين مالي درکليه بازارها از جمله بازار مالي آزموده شده است. با ايجاد شرايط و ساختار مناسب، مي توان نظام بيمه کشور را از طريق تأمين مالي بخش حقيقي اقتصاد (توليد و اشتغال) توسط سرمايه‌هاي بيمه زندگي به بازار سرمايه مرتبط کرد و جريان سرمايه‌گذاري‌هاي هدف‌مند و نظام‌مندي را براي هم‌افزايي اين 3 بخش توسعه‌اي اقتصاد کشور: صنعت بيمه، بازار سرمايه و بخش حقيقي اقتصاد ساماندهي کرد.
مشروح اين گفتگو به شرح زير است:
*يکي از مهمترين برنامه‌هاي راهبردي بيمه دانا طراحي و تدوين بسته‌هاي فراگير بيمه زندگي براي جوامع هدف و آحاد مردم است. در اين خصوص لطفا توضيح بيشتري ارائه کنيد.
-بيمه دانا به عنوان اولين شرکت بيمه تخصصي اشخاص و زندگي در صنعت بيمه ايران، خوشنام‌ترين و معتبرترين برند بيمه هاي درمان در جامعه را داراست. اين مهمترين وجه تمايز بيمه دانا با ساير شرکت هاي بيمه است.
اين تفاوت هم جنبه مثبت حضور و شناخت عمومي در جامعه را دارد و هم جنبه تحمل بار تعهدات ناشي از اين وجه تمايز را بر دوش خود احساس مي‌کند. بيمه دانا يکي از پايه‌هاي اصلي سياست گذاري‌هاي راهبردي صنعت بيمه در اين حوزه بوده و بسياري از مسائل بنيادي و راهبردي در توسعه هدف مند و مبتني بر شاخص‌هاي بيمه‌گري را هدايت و راهبري کرده است.
رصد تحولات و تغييرات حوزه درمان و راهکارهاي اصلاح‌گرانه جهت رشد و توسعه پوشش‌هاي درماني آحاد جامعه، به منظور فراهم آوردن شرايط لازم براي سلامت عمومي جامعه از مهمترين برنامه‌هاي بيمه دانا در اين حوزه است. علاوه بر اين با تأکيدات فوق الذکر در خصوص توسعه بيمه هاي زندگي، يکي از مهمترين برنامه‌هاي راهبردي بيمه دانا طراحي و تدوين بسته هاي فراگير بيمه زندگي براي جوامع هدف و آحاد مردم مي‌باشد.
* با اعمال تحريم هاي بين المللي عليه ايران صنعت بيمه با چه مشکلاتي روبرو خواهد شد؟
-صنعت بيمه با مقوله تحريم هاي بين المللي ناآشنا و بيگانه نيست و تجربه موفقي را نيز در دوره قبلي تحريم ها داشته است. بدون شک با تکيه بر مفاهيم و کارکردهاي اقتصاد مقاومتي مي توان از طريق تعاملات بين المللي با کشورهاي حامي حفظ تعهدات بيمه اي برجام، بخش عمده اي از آثار تحريم‌ها عليه صنعت بيمه را مرتفع کرد. تشکيل صندوق تحريم، تشکيل کنسرسيوم هاي داخلي و... از جمله تدابير رفع تحريم هاي بيمه اتکائي و حمل و نقل بين المللي مي باشند.
*به نظر شما در حال حاضر بزرگترين ريسک‌هاي صنعت بيمه چيست؟
-يکي از مهمترين ريسک‌هايي که شرکت‌هاي بيمه با آن مواجه هستند، حوزه بيمه هاي درمان تکميلي است که تعهدات مالي ناشي از خسارت هاي حاصله با نوع و نرخ هاي توافقي تناسب نداشته و نتيجه آنکه نسبت خسارت در قراردادهاي بيمه درمان تکميلي، عملاً عمليات بيمه‌اي در اين حوزه را غير اقتصادي کرده است. اين مسئله به ويژه در قراردادهاي بزرگ، مشکلات مضاعفي را نيز به همراه داشته که در نتيجه ريسک اين رشته مهم و فراگير در سطح جامعه را که جزو نيازهاي اصلي خانواده ها مي باشد، به طور معنا‌داري افزايش داده است.
*به نظر شما راهکار تحول در صنعت بيمه چيست؟
-بيمه زندگي بزرگترين بخش صنعت بيمه در دنياست، زيرا از يک سو با هدايت سرمايه هاي کوچک خانوار به سوي ايجاد ظرفيت هاي اقتصادي و از سوي ديگر با رفع دغدغه هاي آتي نهاد خانواده به عنوان عرضه کننده نيروي کار، نقش انکار ناپذيري در توسعه اقتصادي و اجتماعي دارد. يکي از مهمترين دغدغه هاي متوليان صنعت بيمه در ايران، افزايش سهم بيمه زندگي در سبد خانوار و به تبع آن رشد سهم و ضريب نفوذ آن درکل پرتفوي بيمه و اقتصاد کشور است. بر اين اساس اهميت توسعه بيمه زندگي از دو جنبه قابل تأمل و توجه است. اول، از بعد اقتصادي که در رشد شاخص مالي صنعت بيمه و پشتيبان حوزه بيمه‌هاي غير زندگي متجلي مي‌شود و دوم از منظر توسعه فراگير بيمه، که از طريق گسترش فرهنگ بيمه بواسطه بيمه‌هاي زندگي، تبلور مي‌يابد. بنابراين بدون ترديد بيمه زندگي موتور پيشران و تحول آفرين صنعت بيمه مي‌باشد.
*علت کم اثر بودن صنعت بيمه در اقتصاد کشور؟
-مهمترين علت، گستره محدود بازار و فرهنگ بيمه در جامعه است که ناشي از حضور کم اثر و محدود بيمه‌هاي زندگي است. صنعت بيمه در منظر عمومي جامعه در بيمه‌هاي شخص ثالث و بيمه هاي درمان تکميلي نمود يافته و کمتر اثري از ساير حوزه‌ها و خدمات متنوع بيمه در جامعه و مبادلات اقتصادي مردم ديده مي‌شود. اين مهم که گسترش موثر و نياز آفرين بيمه در جامعه را رقم مي‌زند، بدون شک در گرو توسعه فراگير بيمه‌هاي زندگي محقق مي‌گردد.
*چه اقداماتي را دولت براي پيشرفت اين صنعت بايد انجام دهد؟
-مهمترين خلاء در صنعت بيمه ايران، سهم بسيار اندک بيمه هاي زندگي است که با توجه به راهبرد اصلي صنعت بيمه در توسعه بيمه هاي زندگي، نياز به يک عزم ملي در اين خصوص، به شدت احساس مي‌گردد. کشور هند، دومين کشور پرجمعيت دنيا پس از چين، يکي از نمونه هاي موفق حمايت و هدايت نهاد دولت در توسعه بيمه هاي زندگي محسوب مي‌شود. بي شک عامل اصلي در رشد جهشي و معني‌دار ضريب نفوذ بيمه زندگي در هند، وجود پتانسيل عظيم جمعيت و رشد اقتصادي فزاينده از يک طرف و حمايت هدف مند، راهبردي و همه جانبه نهاد دولت در گسترش بيمه هاي زندگي، از طرف ديگر مي‌باشد. نگرش توسعه‌اي از ناحيه دولت به بيمه هاي زندگي به عنوان موتور پيشران صنعت بيمه، مهمترين و موثرترين اقدام دولت در توسعه صنعت بيمه مي‌باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۷۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد

امتداد - مدیر عامل بانک ملی ایران در مراسم تقدیر و معارفه مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی گفت: بخش مهمی از شرکت‌های زیرمجموعه بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۲ سودآور شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، ابوالفضل نجارزاده در این مراسم با اشاره به منویات مقام معظم رهبری درباره خروج بانک‌ها از بنگاهداری و سیاست دولت در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر، گفت: تلاش‌های فراوانی در گروه توسعه ملی و شرکت آینده پویا در راستای واگذاری‌ها صورت گرفته است.

وی ضمن تقدیر از خدمات حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی تأکید کرد: در حال حاضر با تلاش‌های صورت گرفته، بخش مهمی از شرکت‌های زیر مجموعه بانک سودآور هستند و این روند باید امسال نیز با قدرت ادامه پیدا کند.

مدیرعامل بانک ملی ایران با تأکید بر توانمندی و تجارب علی نبوی مدیر عامل جدید شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی، بیان کرد: هدف بانک ملی ایران این است که امسال در مجموع شرکت‌های زیر مجموعه ۵۰ همت واگذاری انجام گیرد. بنابراین همه ارکان بانک و شرکت‌ها باید برای تحقق این هدف تلاش کنند.

نجارزاده ضمن تأکید بر تداوم شفاف‌سازی در شرکت‌های زیرمجموعه گفت: سال گذشته بخش مهمی از پرونده‌های باز گروه توسعه ملی به نتیجه رسید و باید تلاش شود تا امسال هم باقیمانده این پرونده‌ها منتج به نتیجه شوند.

وی تأکید کرد: واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه باید با قیمت واقعی صورت گیرد. بانک ملی ایران هر حمایتی که ضروری باشد، از شرکت‌های زیر مجموعه به‌عمل می‌آورد و پس از سوددهی آن‌ها و فراهم شدن شرایط لازم برای واگذاری در این رابطه اقدام خواهد کرد.

وی با تأکید بر انضباط مالی در شرکت‌ها و جانشین‌پروری در گروه توسعه ملی گفت: مقام معظم رهبری امسال را با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کرده‌اند. این موضوع بیانگر راهبرد مهمی‌ست که بانک ملی ایران باید به عنوان بازوی اجرایی دولت در نظام بانکی برای تحقق آن بکوشد. در این رابطه ضروری‌ست تا گروه توسعه ملی با برنامه‌ای مدون اقداماتی انجام دهد که علاوه بر تحقق شعار سال در این بخش، باری از دوش مردم و اقتصاد کشور برداشته شود.

عباس شفیعی، رئیس هیأت مدیره بانک ملی ایران در این مراسم ضمن تقدیر از حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی و تأکید بر توانمندی‌های علی نبوی مدیر عامل جدید این شرکت گفت: بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاست‌های دولت سیزدهم، حمایت از شرکت‌های زیر مجموعه را با هدف رشد و سوددهی آن‌ها ادامه می‌دهد و پس از به قیمت رسیدن این شرکت‌ها و حصول شرایط مطمئن، نسبت به واگذاری آن‌ها اقدام خواهد کرد. 

وی افزود: سال گذشته اقداماتی در راستای واگذاری‌ها در گروه توسعه ملی صورت گرفته است که امیدواریم امسال هم این روند با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند. 

همچنین علی نبوی مدیر عامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی در این مراسم ضمن تشکر از حسن اعتماد مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره بانک ملی ایران اهم برنامه‌های خود را تشریح کرد.

حسین مدرس خیابانی نیز در این مراسم گزارشی از عملکرد خود در دوران تصدی مدیریت شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی به مدیر عامل و هیأت مدیره بانک ملی ایران ارائه کرد.

در این مراسم اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل نیز ضمن تقدیر از خدمات ارزنده حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، انتخاب علی نبوی به‌عنوان مدیر عامل جدید این شرکت را موجب تقویت عملکرد این شرکت در بخش‌های مختلف دانستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت