Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@11:23:16 GMT

افزایش سرمایه شرکت به 500 میلیارد ریال

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۴۷۵۹۵

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت بازرگانی دانا اعلام کرد: افزایش سرمایه شرکت به 500 میلیارد ریال و دریافت چند گواهینامه و نمایندگی از شرکت‌های بین‌المللی از اهم عملکرد این شرکت است.
به گزارش خبرگزاری آریا ، رضا شهرابی گفت: گواهینامه ایزو 9001 از شرکت URS انگلستان در سال جاری دریافت شد که باعث افزایش اعتبار شرکت در مراودات بین‌المللی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: همچنین اخذ نمایندگی الکترودهای گرافیتی مورد مصرف در کارخانه های فولادی از شرکت هواری کربن نیومتریال چین، اخذ نمایندگی الکترودهای مورد مصرف در کارخانه های فولادی از شرکت های سیهای کربن چین و واردات موتورهای آسانسور از شرکت زیلابگ آلمان و شرکت بلولایت درایو تکنولوژی چین از دیگر اقدامات امسال است.
به گفته شهرابی، خرید 290 هزار تن سنگ آهن برای تهاتر با گندله، تامین 30 هزار تن گندله برای شرکت احیا استیل فولاد بافت و انعقاد قرارداد یک ساله تامین ورق فولادی به ارزش 1000 میلیارد ریال بخشی دیگر از عملکرد شرکت بازرگانی دانا است.
وی ادامه داد: عملیات تجاری شرکت در سال 1399 که همزمان با سال دوم فعالیت بود، در چندین بخش زیر شکل گرفت که از جمله آنها افزایش سرمایه شرکت برای تامین نقدینگی مورد پروژه‌های بازرگانی بود که تیر ماه 99 به اتمام رسید و سرمایه شرکت به مبلغ 500 میلیارد ریال افزایش یافت.
شهرابی، فروش شرکت گروه بازرگانی گردشگری دانا در سال 99 را بیش از 3081 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: ورود به بازرگانی زنجیره فولاد شامل سنگ آهن، گندله آهن اسفنجی، شمش، میلگرد، تیرآهن، ورق از نیمه دوم سال 1399 آغاز و همچنان جزو الویت‌های اولیه شرکت است.
وی افزود: شرکت بازرگانی دانا در سال 99 برای شرکت های تابعه گروه مالی گردشگری اقداماتی همچون تامین بیش از 25 هزار تن شمش مورد نیاز شرکت مجتمع فولاد صنعت بناب ، تامین 120 تن الکترود گرافیتی مورد نیاز شرکت مجتمع فولاد صنعت بناب به صورت واردات مستقیم از کشور چین ، تامین 30 هزار تن گندله مورد نیاز شرکت احیا استیل فولاد بافت، تامین کلیه مواد مصرفی و قطعات مورد نیاز وارداتی شرکتهای گروه مالی گردشگری بخصوص هلدینگ صنعت و معدن ماهان و تامین 1600 تن میلگرد بخش خصوصی را انجام داده است.
وی افزود: این شرکت آمادگی دارد با توجه به زیرساخت‌های به وجود آمده نسبت به تامین تمام مواد اولیه کارخانه‌ها، پروژه‌های ساختمانی و عمرانی با منابع مالی خود و به صورت مشارکتی اقدام کند. از این رو مدیران واحدها انتظار می‌رود نسبت به ارجاع امور بازرگانی خود بخصوص فعالیت های بازرگانی خارجی به این شرکت اقدام کنند چون موجب کاهش هزینه ها و شفافیت در فعالیت های خرید و فروش می‌گردد.
شهرابی با اشاره به تاثیر تحریم‌های ظالمانه در افزایش قیمت تمام شده و زمان‌بر بودن فعالیت ها گفت: با ایجاد شبکه شرکای تجاری خود در حوزه بازرگانی تمام خواسته‌های مشتریان را برآورده می کنیم و برای برون رفت و روان‌تر شدن امور بازرگانی به طور مداوم در حال گسترش شبکه شرکای تجاری خود هستیم.
وی مهم ترین برنامه شرکت بازرگانی دانا در سال 1400 را افزایش حجم فعالیت با شرکت های هلدینگ گسترش صنعت و معدن ماهان وابسته به گروه مالی گردشگری ذکر کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت بازرگانی دانا میلیارد ریال سرمایه شرکت مورد نیاز هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۷۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بهرامن ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD در اصفهان، ضمن خوشامدگویی به میهمانان داخلی و خارجی، اظهار داشت: خوشحال هستیم که شما عزیزان دعوت اتاق را پذیرفتید و از فاصله‌های دور برای شرکت در این اجلاس در ایران حضور یافتید.

وی ضمن تقدیر از دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD)، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی حاضر در اجلاس، افزود: احساس قوی داریم و بر این باور هستیم که همکاری و هماهنگی بخش‌های خصوصی در کنار دولت‌ها در چارچوب اجلاس(ACD)کمک بزرگی به تحقق آرمان‌های ما از جمله همبستگی و همکاری و در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی خواهد کرد و بی‌تردید این مسیر در کاهش تنش بین دولت‌ها و افزایش همکاری آنان کمک‌کننده خواهد بود.

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ازاین‌رو نیاز است از تجربیات شما در تمامی برنامه‌های جانبی این اجلاس به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

بهرامن خاطرنشان کرد: جا دارد از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی و فراهم‌کردن فضای برگزاری این اجلاس دوروزه، به طور ویژه تشکر کنیم.

وی اضافه کرد: در این اجلاس برای شما آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم اسنادی که در پایان این اجلاس اسنادی تهیه می‌شود راهنمایی برای اجلاس آتی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.


کد خبر 6092048

دیگر خبرها

  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • سرعت بازرگانی در راه آهن شمال غرب افزایش یافته است