Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بازرگانی دانا اعلام کرد: افزایش سرمایه شرکت به ۵۰۰ میلیارد ریال  و دریافت چند گواهینامه و نمایندگی از شرکت‌های بین‌المللی از اهم عملکرد این شرکت است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی گروه مالی گردشگری،  رضا شهرابی گفت: گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ از شرکت URS انگلستان در سال جاری دریافت شد که باعث افزایش اعتبار شرکت در مراودات بین‌المللی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: همچنین اخذ نمایندگی الکترودهای گرافیتی مورد مصرف در کارخانه های فولادی از شرکت هواری کربن نیومتریال چین، اخذ نمایندگی الکترودهای مورد مصرف در کارخانه های فولادی از شرکت های سیهای کربن چین و واردات موتورهای آسانسور از شرکت زیلابگ آلمان و شرکت بلولایت درایو تکنولوژی چین از دیگر اقدامات امسال است.
به گفته شهرابی، خرید ۲۹۰ هزار تن سنگ آهن برای تهاتر با گندله، تامین ۳۰ هزار تن گندله برای شرکت احیا استیل فولاد بافت و انعقاد قرارداد یک ساله تامین ورق فولادی به ارزش ۱۰۰۰ میلیارد ریال بخشی دیگر از عملکرد شرکت بازرگانی دانا است.

وی ادامه داد: عملیات تجاری شرکت در سال ۱۳۹۹ که همزمان با سال دوم فعالیت بود، در چندین بخش زیر شکل گرفت که از جمله آنها افزایش سرمایه شرکت برای تامین نقدینگی مورد پروژه‌های بازرگانی بود که تیر ماه ۹۹ به اتمام رسید و سرمایه شرکت به مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
شهرابی، فروش شرکت گروه بازرگانی گردشگری دانا در سال ۹۹ را بیش از ۳۰۸۱ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: ورود به بازرگانی زنجیره فولاد شامل سنگ آهن، گندله آهن اسفنجی، شمش، میلگرد، تیرآهن، ورق از نیمه دوم سال ۱۳۹۹ آغاز و همچنان جزو الویت‌های اولیه شرکت است.
وی افزود: شرکت بازرگانی دانا در سال ۹۹ برای شرکت های تابعه گروه مالی گردشگری اقداماتی همچون تامین بیش از ۲۵ هزار تن شمش مورد نیاز شرکت مجتمع فولاد صنعت بناب ، تامین ۱۲۰ تن الکترود گرافیتی مورد نیاز شرکت مجتمع فولاد صنعت بناب به صورت واردات مستقیم از کشور چین ، تامین ۳۰ هزار تن گندله مورد نیاز شرکت احیا استیل فولاد بافت، تامین کلیه مواد مصرفی و قطعات مورد نیاز وارداتی شرکتهای گروه مالی گردشگری بخصوص هلدینگ صنعت و معدن ماهان و تامین ۱۶۰۰ تن میلگرد بخش خصوصی را انجام داده است.
وی افزود: این شرکت آمادگی دارد با توجه به زیرساخت‌های به وجود آمده نسبت به تامین تمام مواد اولیه کارخانه‌ها، پروژه‌های ساختمانی و عمرانی با منابع مالی خود و به صورت مشارکتی اقدام کند. از این رو مدیران واحدها انتظار می‌رود  نسبت به ارجاع امور بازرگانی خود بخصوص فعالیت های بازرگانی خارجی به این شرکت اقدام کنند چون موجب کاهش هزینه ها و شفافیت در فعالیت های خرید و فروش می‌گردد.
شهرابی با اشاره به تاثیر تحریم‌های ظالمانه در افزایش قیمت تمام شده و زمان‌بر بودن فعالیت ها گفت: با ایجاد شبکه شرکای تجاری خود در حوزه بازرگانی تمام خواسته‌های مشتریان را برآورده می کنیم و برای برون رفت و روان‌تر شدن امور بازرگانی به طور مداوم در حال گسترش شبکه شرکای تجاری خود هستیم.
وی مهم ترین برنامه شرکت بازرگانی دانا در سال ۱۴۰۰ را افزایش حجم فعالیت با شرکت های هلدینگ گسترش صنعت و معدن ماهان وابسته به گروه مالی گردشگری ذکر کرد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک گردشگری صدور گواهینامه ایزو شرکت بازرگانی دانا گروه مالی گردشگری میلیارد ریال سرمایه شرکت مورد نیاز هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان