Web Analytics Made Easy - Statcounter

خروج آرام "صبا تامین" از سهامداری در شرکت‌های بیمه ایخروج آهسته و آرام شرکت سرمایه گذاری صبا تامین از سهامداری در صنعت بیمه در سه سال گذشته، شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین یکی از سهامداران مطرح پنج شرکت بیمه ای، ملت، البرز، دانا، اتکایی امین و میهن به شمار می‌رود که به واسطه همین سهامداری، تاثیری مستقیم هم بر تصمیمات این شرکت‌ها داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبا تامین تا اسفند ماه سال ۱۳۹۷ حضوری پررنگ در صنعت بیمه داشت و بیش از ۱۹ درصد سهام شرکت‌های بیمه دانا و ملت، ۱۸ درصد سهام شرکت بیمه میهن، ۱۵ درصد سهام بیمه البرز و نزدیک به ۱۰ درصد سهام شرکت بیمه اتکایی امین را در اختیار داشت.

محمدعلی میرزاکوچک شیرازی، مدیرعامل سابق شرکت سرمایه گذاری صبا تامین، در گفت گویی که دوسال ونیم قبل داشت از عزم این شرکت برای قیمت‌گذاری و فروش سهام شرکت بیمه میهن و عدم تمایل شرکت متبوع خود برای خرید سهام بیشتر شرکت‌های البرز و دانا خبر داده بود.

میرزاکوچک شیرازی، صنعت بیمه ایران را یک صنعت معمولی با سودآوری نه چندان مناسب در مقایسه با سایر صنایع خوانده و گفته بود که در عمل، آن اتفاق خاصی که منجر به دلگرمی سهامداران شود رخ نداده است و اصلاح مستمر پرتفوی سرمایه‌گذاری‌ها از نظر ریسک و بازده در راستای بهبود عملکرد را از جمله اقدامات این شرکت برشمرده بود.

اکنون پس ازگذشت دو سال و نیم از تلاش صبا تامین برای واگذاری سهام شرکت‌های بیمه‌ای، به‌نظر می‌رسد که هنوز هم به دلیل نبود خریدار متعدد، توفیق چندانی در واگذاری بیشتر سهام این هلدینگ در شرکت‌های بیمه‌ای کسب نشده هرچند که به نظر می‌رسد هنوز هم تصمیم برای خروج آهسته از صنعت بیمه جدی است.

درحال حاضر شرکت سرمایه گذاری صبا تامین، بخش قابل توجهی از سهام خود در شرکت‌های بیمه ملت، البرز، دانا، اتکایی امین و میهن را واگذار کرده و این روند تا پایان آذرماه سالجاری همچنان ادامه داشته است.

درحقیقت شرکت سرمایه گذاری صبا تامین در سه سال اخیر حدود ۱۰.۴۳ درصد از سهام شرکت بیمه میهن، ۹.۴۳ درصد از سهام شرکت بیمه البرز، ۸.۴۶ درصد ازسهام شرکت بیمه ملت، ۷.۳۱ درصد ازسهام شرکت بیمه دانا و ۴.۲۳ درصد از سهام شرکت بیمه اتکایی امین را واگذار کرده است.

به عبارتی دیگر، میزان سهم شرکت سرمایه گذاری صبا تامین تا پایان آذرماه سالجاری در شرکت‌های بیمه دانا به ۱۲ درصد، میهن به ۸ درصد، البرز به ۶.۳۴ درصد و در شرکت بیمه اتکایی امین به ۵.۶۶ درصد رسیده است.

همچنین میزان سهم این شرکت تا پایان شهریور ماه سالجاری در بیمه ملت هم به ۱۰.۶۲ درصد کاهش یافته است.

حال در این بین با حضور سید محمد جواد میرطاهر، مدیرعامل جدید صبا تامین باید دید که آیا این شرکت خروج آهسته از سهام برخی از شرکت‌های بیمه‌ای استوار خواهد بود یا خیر.

مدیرعامل جدید شرکت سرمایه گذاری صبا تامین که با صنعت بیمه هم چندان غریبه نیست، در بدو ورود خود بهبود وضعیت موجود و برنامه‌های توسعه‌ای صبا را از برنامه‌های آتی این شرکت برشمرده و ساخت سود با کیفیت برای سهام‌داران و مجموعه هلدینگ مادر را یکی از راهبرد‌هایی دانسته که دنبال خواهد کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین (سهامی عام) از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی است که با ارائه خدمات مالی به نحوی با تمام هلدینگ‌های تابعه شستا در تعامل است و به عنوان بازوی بازار سرمایه شستا از بازیگران اصلی بازار سرمایه محسوب می‌شود.

گذر زمان مشخص خواهد کرد که صبا تامین به واگذاری مابقی سهام خود در شرکت‌های بیمه‌ای ادامه می‌دهد یا ترجیح خواهد داد که همین مقدار سهام را در شرکت‌های بیمه‌ای حفظ کند!

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 شرکت سرمایه گذاری صبا تامین شرکت های بیمه ای سهام شرکت بیمه اتکایی امین صنعت بیمه درصد سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۰۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نشست خبری سالانه خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح شده است و این مساله تصوری مبنی بر این که فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد، ایجاد کرده است، گفت: پیش از این، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمده است اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد.

دهقانی چنین واگذاری‌هایی را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: این روند بدین معناست که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که در نهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایه ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه هدف ما حاکمیتی کردن استارتاپ‌ها نیست، گفت: سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند. این در حالی است که هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. سال گذشته و در جریان توقف برخی از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، همان موقع به صورت محکم و متقن، بر ضرورت ادامه روند ادامه فعالیت کسب و کارهای این حوزه تاکید و بیان کردم، بستن کسب و کار به مردمی آسیب می زند که از آن استفاده می کنند، موضعی که مورد تأکید صریح ویژه شخص رییس جمهور و وزیر ارتباطات بود.

دهقانی بیان کرد: معتقدم راه کمک به فضای کسب و کارهای دیجیتال کشور، حذف و تعطیل کردن این کسب و کارها نیست. تکرار می‌کنم اگر با فضا و ساختار این شرکت‌ها مشکلی هست، نباید آن‌ها را تعطیل کرد و باید فضای رقابت سالم را تسهیل کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما به هیچ عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم، افزود: حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم اما این که این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملا غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6090121 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟