Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بیمه دانا ضمن تبیین سیاست‌های ابلاغی و انتظارات از کارکنان شرکت، بر ضرورت اعتماد مدیران به نمایندگان و شبکه فروش تأکید کرد. دکتر رضا جعفری در نشست هم‌اندیشی با کارکنان و نمایندگان شرکت بیمه‌دانا در شهر رشت با اعلام این خبر که شرکت بیمه دانا به زودی از بیمه‌نامه تکافل رونمایی خواهد کرد، افزود: شرکت بیمه دانا طی پنج ماهه ابتدای سال‌جاری، ۱۰ هزار و پانصد میلیارد تومان حق‌بیمه تولید خواهد نمود و میزان سرمایه‌گذاری‌های شرکت نیز از مرز ۲۳۰۰ میلیارد تومان خواهد گذشت و تا پایان سال جاری نیز، مرز پنج هزار میلیارد تومان را پشت‌سر خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل بیمه دانا در ادامه این نشست، بر لزوم رفع موانع و چالش‌ها تأکید کرد و در ادامه، موضوع حاکمیت شرکتی، بهسازی و توانمندسازی سرمایه انسانی، چابک‌سازی سازمانی، توسعه بازار مبتنی بر مدیریت ریسک، هوشمندسازی فعالیت‌ها، انضباط‌بخشی مالی و تقویت حوزه سرمایه‌گذاری را از مهم‌ترین راهبرد‌ها و نقشه راه بیمه‌دانا برای دستیابی به اهداف فوق دانست.

دکتر جعفری ضمن تأکید بر اصلاح ساختارها، نحوه حکمرانی در شرکت، توانمندسازی سرمایه انسانی و در نهایت توجه کیفی و کمی به کمیته‌ها و شورا‌های تصمیم‌سازی، تفویض اختیارات بیشتر به شبکه فروش را نیز یکی از عناصر مهم موفقیت در کسب‌وکار بیمه‌ای دانست.

مدیرعامل بیمه دانا در سخنان خود، با تأکید بر لزوم تکریم فرهنگیان و خدمت‌رسانی به آنان، خاطرنشان کرد: همواره خود را مدیون معلمان و فرهنگیان عزیز کشور می‌دانیم و حقیقت آن است که ارائه خدمات به آنان، بخشی از رسالت‌های اجتماعی بیمه دانا محسوب می‌شود که همگی باید بتوانیم، بهترین نوع خدمات را به فرهنگیان ارائه دهیم.

در ادامه این نشست، دکتر سیدداود حسینی، معاون فنی بیمه‌های اشخاص شرکت بیمه دانا نیز با بیان اینکه فضای صنعت بیمه با حضور شرکت‌های متعدد بیمه‌ای، فضایی رقابتی است، اشاره کرد: در حال‌حاضر نزدیک به ۴۰ شرکت بیمه در کشور فعالیت می‌کنند که همین مسئله، فعالیت شرکت‌های بیمه را با سختی مواجه کرده است؛ بنابراین فعالیت در این فضای پیچیده و دشوار، نیازمند اطلاعات فنی، مالی و سرمایه‌گذاری است تا بتوانند به بهترین نحو، شرکت‎های بیمه را مدیریت کنند.

وی در حوزه فنی، ارزیابی مناسب ریسک، تسریع در پرداخت خسارت، نظارت بهینه و بحث سرمایه‌گذاری (در حوزه غیرفنی) را از مسائل دارای اهمیت بالا دانست و تأکید کرد: با مقایسه پرتفوی سال جاری شرکت نسبت به سال گذشته، شاهد بهبود شاخص‌های شرکت بیمه دانا هستیم، چنان‌که طی چند روز گذشته پرتفوی شرکت از مرز ۱۰ هزار میلیارد تومان عبور کرده است.

در ابتدای این نشست نیز حسن محمدیان گورجی، رئیس شعبه رشت، ضمن خیرمقدم به مدیرعامل بیمه دانا و هیئت همراه، به تشریح عملکرد و اقدامات این شعبه پرداخت.

وی با بیان اینکه در زمینه فروش رشته‌های بیمه‌ای عمر و پس‌انداز نسبت به مدت زمان مشابه، رشدی ۳۵ درصدی را تجربه کرده‌ایم، تصریح کرد: در بحث وصول مطالبات نیز کمیته‌هایی را تشکیل دادیم و در این خصوص نیز توانستیم عملکرد موفقی داشته باشیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 مدیرعامل بیمه دانا شرکت بیمه دانا میلیارد تومان سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت ام جی موتورز طرح اولیه هایپرخودروی برقی EXE۱۸۱ را در نمایشگاه اتومبیل پکن ۲۰۲۴ میلادی معرفی کرد.

به گفته شرکت، سرعت خودروی مذکور در ۱.۹۱ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر برساعت می رسد و همچنین ضریب پسار (drag coefficient )آن Cd۰.۱۸۱ است. EXE۱۸۱ با الهام از جت های جنگنده همراه دو چتر نجات ساخته شده است.

طبق بیانیه ام جی موتور حداکثر سرعت خودرو ۲۵۷ مایل برساعت است. از سوی دیگر بالاترین میزان ضریب پسار ثبت شده یک خودرو ۰.۱۸۹Cd است که به فولکس واگن XL۱ تعلق دارد. این وسیله نقلیه بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ میلادی و فقط ۲۵۰ دستگاه از آن ساخته شده است. دومین رکورد ضریب پسار خودروی تولیدی به EV۱ جنرال موتورز تعلق دارد که از ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ میلادی و فقط ۱۱۱۷ دستگاه از آن تولید شد.

اگر EXE۱۸۱ به مرحله تولید برسد، آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان خواهد بود. شرکت سازنده EXE۱۸۱ در بیانیه ای اعلام کرد طرح اولیه خودروی برقی مذکور در راستای محصولات پرسرعت و نوآورانه شرکت است که قبلا تولید شده اند.

کد خبر 6090640 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت